Skip to main content

Koelcel-wanden renovatie en wanden van geconditioneerde ruimtes

Recentelijk mochten wij Coatcontrol zelfklevende verf-film inzetten voor de renovatie van koelcel- en keukenwanden bij de firma Eet-Gemak te Katwijk. De klantwens was opgebouwd uit de behoefte om een reukloze, kras-vaste beschermlaag aan te brengen op wanden van een intensief gebruikte ruimte t.b.v. het koelen, koken en bereiden van maaltijden. Die daarmee opnieuw duurzaam kan worden ingezet.

Lees de PDF nieuwsbrief.

Succesverhaal: "Geloof in technologie nooit verloren"

Als telg uit een schildersfamilie bedacht Brabander Ton Visker (rechts) vijftien jaar geleden dat schilderen toch eigenlijk makkelijker en duurzamer zou moeten kunnen. “Wat nu als we gebruikmaken van industriële coatings, waar we een verffilm van maken die we vervolgens in één arbeidsgang op locatie aanbrengen? Dat is de start van wat later Coatcontrol is gaan heten.”

Lees de PDF nieuwsbrief.

Nieuwsbrief oktober 2020

Heeft u Rood aan de gevel en schaamt u zich dood?

Loopt uw rode gevel binnen 5 jaar sterk terug en voldoet al snel niet meer als visitekaartje, maar technisch is hij nog in orde?

Rood aan de gevel, is met Coatcontrol een degelijke keus. 
12 jaar fabrieksgarantie.

Onlangs dacht de gemeente Katwijk daar ook zo over. Hun schitterende Brandweerkazerne heeft een stalen gevel beplating en met de zilte lucht had het veel te lijden van corrosie (zie hieronder). De helft van het rode pand heeft men enkele jaren geleden al moeten laten vervangen voor nieuwe grijze beplating, met veel minder uitstraling en voor een veelvoud van de kosten. Nu is het andere deel beplakt met Coatcontrol ‘Verf op Rol’. Neem zelf een kijkje, hoe hij er nu bijstaat. 

Coatcontrol is een zelfklevende uiterst duurzame gewapende verflaag met uitzonderlijk bestendige eigenschappen, ontleent aan beproefde coating technieken. Het geeft de gevel een vet geschilderde en/of degelijk gepoedercoate uitstraling. 

Uiterst geschikt voor gevelpanelen/platen en vlakke deuren. Vervangen hoeft niet.

Coatcontrol bevat geen weekmakers, krimpt niet en is kleur-, kras-, en stootvast (ISO4892-3). Ook in geel, oranje, grijs en zwart etc. etc. te verkrijgen. Blijvend elastisch waardoor ook op gelagerd of verduurzaamd hout toepasbaar. Voor verdere info kijk op www.coatcontrol.nl en neem contact op voor info. Rood referenties;

Neem een kijkje bij de referentie panden, Info www.coatcontrol.nl. Overtuig uzelf, vraag een advies aan en wordt weer trots op de uitstraling van uw pand. 

Nieuwsbrief mei 2020

Kunststof kozijnen zien er nu geschilderd uit, met Coatcontrol ‘Verf op rol’.

“Mijn buren hebben houten kozijnen en die geschilderde uitstraling wil ik ook met onze kunststof kozijnen. Kun je dat realiseren bij onze jaren 50 twee-onder-een-kap woning?”.

Dat was de vraag van de bewoner van deze jaren 50 twee-onder-een-kap, die de mogelijkheden onderzocht om zijn woning verder in oude staat en in harmonie met zijn buren te herstellen. “Kan het dan ook nog in dezelfde keur en glansgraad, want de voordeuren zijn wel van hout?”. Het antwoord ziet u terug in de afbeeldingen. “Mijn vrouw zag er eerst niet het nut van in, maar na de applicatie is het veel authentieker en mooier geworden; zei ze.” Daarnaast hebben de bewoners nu het duurzaamheidsvoordeel van de kunststofkozijnen en de 12 jaar fabrieksgarantie op de Coatcontrol. De applicatie duurde slechts een dag en werd professioneel verzorgd door DRY COATING COMPANY te Dordrecht en alle deuren en ramen konden meteen dicht, want ‘Verf op rol’ hoeft niet te drogen. 

Voor meer info over; duurzaamheid en milieuvriendelijker onderhoud zowel particulier als professioneel en ondergronden zoals houten boeiborden, Trespa-panelen, vlakke deuren etc. etc.  www.coatcontrol.nl www.drycoating.nl  en het YouTube account Coatcontrol voor applicatie video’s.                                                         

Leuke anekdote; Tijdens de applicatie kwam een buurman vragen aan de applicateurs, of ze met de steiger bij hem ook een kozijntje, waar hij niet goed bij kan, konden schilderen. ☺ 

Nieuwsbrief december 2019

Beste allemaal, beste...

Dit is de Coatcontrol december nieuwsbrief van het 2019. Hierin zijn de publicaties verzameld, die deze maand zijn uitgegeven. Het betreft een Financieel Dagblad artikel over Ton Visker en twee Coatcontrol artikelen uitgebracht door de Eisma media groep in zowel de Wrap-it als het Schildersblad.

Beiden geven een mooie weerspiegeling van de status en ontwikkelingen van dit moment en we zijn dan ook blij met de behaalde resultaten. Welke te lezen zijn via de link www.coatcontrol.nl/nieuws.

Via deze weg spreken we onze dank uit aan iedereen, die daar een rol in hebben vervuld. Tevens wensen we iedereen fijne feestdagen en een gelukkig en succesvol 2020 toe.

We kijken verder graag uit naar 2020 en in het bijzonder naar alle uitdagingen die we zien. Dat we allen in goede gezondheid zoveel mogelijk uitdagingen mogen verzilveren.

Met vriendelijke groet,

Team Coatcontrol.

Download het artikel uit Het Financieele Dagblad als PDF.
Download het artikel uit EISMA'S Schildersblad als PDF.

Nieuwsbrief mei 2019

Bij Coatcontrol zitten we niet stil! Vanaf vandaag zijn we te zien in een commercial over groei van de Rabobank. Ook bij de Rabobank is ons innovatieve product, verf op rol, opgevallen. Bekijk hieronder de commercial en het interview met Ton Visker over verf op rol.

Nieuwsbrief juli 2018

De zomer is onverwacht hevig gestart en dat helpt in het compenseren van de natte periode waarmee het seizoen is begonnen. Velen raakte achter op hun planning en lopen nu weer goed in.

We zijn het bijna vergeten, maar zou een langer seizoen en een efficiëntere winter u aanspreken? Dat kan met de;

Coatcontrol seizoen voordelen:

 Zomerperiode;

  • plotselinge regen in een droge periode brengt geen oponthoud in de planning of extra kosten
  • ook bij hogere temperaturen overdag in een keer prima resultaat 
  • daardoor is het mogelijk optimaal gebruik te maken van lange dagen
  • ook nu kunnen deuren meteen gesloten worden nadat ze zijn geschilderd

Voordat we weten zijn we na de bouwvak al met de winterperiode bezig; 

Winterperiode;

  • buiten schilderen bij lage temperaturen, zelfs mooie hoogglans
  • alleen de buitendeur open voor het appliceren en daarna meteen geschilderd sluiten
  • meters maken met plinten en vensterbanken binnen
  • stalen deurkozijnen coatcontrollen. ziet er ver geschilderduit en dekt in een keer
  • bij lage temperaturen in combinatie met regen en toch gewoon doorplakken van aluminium en kunststof puien (seizoen verlenging)

En niet te vergeten 12 jaar fabrieksgarantie voor gecertificeerde applicateurs. Eerst volgende training is in september, neem voor details contact op.

Fijne vakantie allemaal.

Met vriendelijke groet,
Team Coatcontrol

Het laatste Coatcontrol nieuws 2017

De eerste presentatie video staat op de site, schilder een deur met Coatcontrol. Of te wel; "Een deur Coatcontrollen". Gebruik de link; www.coatcontrol.nl. en surf op You-Tube onder; "deur schilderen met Coatcontrol".

Na de landelijke presentatie bij de schilders in het Schildersvakblad, heeft er ook een introductie plaats gevonden in de wereld van de Signers.

Zie hiervoor zowel de cover als het artikel in de Wrap-It 2017-2018:

nieuwsbrief december Wrap It Coatcontrol

Wij zijn dankbaar voor al wat in 2017 heeft plaats gevonden en wensen u en uw geliefden, een gezond en mooi 2018 toe.