Skip to main content

Nieuwsbrief oktober 2020

Heeft u Rood aan de gevel en schaamt u zich dood?

Loopt uw rode gevel binnen 5 jaar sterk terug en voldoet al snel niet meer als visitekaartje, maar technisch is hij nog in orde?

Rood aan de gevel, is met Coatcontrol een degelijke keus. 
12 jaar fabrieksgarantie.

Onlangs dacht de gemeente Katwijk daar ook zo over. Hun schitterende Brandweerkazerne heeft een stalen gevel beplating en met de zilte lucht had het veel te lijden van corrosie (zie hieronder). De helft van het rode pand heeft men enkele jaren geleden al moeten laten vervangen voor nieuwe grijze beplating, met veel minder uitstraling en voor een veelvoud van de kosten. Nu is het andere deel beplakt met Coatcontrol ‘Verf op Rol’. Neem zelf een kijkje, hoe hij er nu bijstaat. 

Coatcontrol is een zelfklevende uiterst duurzame gewapende verflaag met uitzonderlijk bestendige eigenschappen, ontleent aan beproefde coating technieken. Het geeft de gevel een vet geschilderde en/of degelijk gepoedercoate uitstraling. 

Uiterst geschikt voor gevelpanelen/platen en vlakke deuren. Vervangen hoeft niet.

Coatcontrol bevat geen weekmakers, krimpt niet en is kleur-, kras-, en stootvast (ISO4892-3). Ook in geel, oranje, grijs en zwart etc. etc. te verkrijgen. Blijvend elastisch waardoor ook op gelagerd of verduurzaamd hout toepasbaar. Voor verdere info kijk op www.coatcontrol.nl en neem contact op voor info. Rood referenties;

Neem een kijkje bij de referentie panden, Info www.coatcontrol.nl. Overtuig uzelf, vraag een advies aan en wordt weer trots op de uitstraling van uw pand.