Nieuwsbrief december 2019

Beste allemaal, beste...

Dit is de Coatcontrol december nieuwsbrief van het 2019. Hierin zijn de publicaties verzameld, die deze maand zijn uitgegeven. Het betreft een Financieel Dagblad artikel over Ton Visker en twee Coatcontrol artikelen uitgebracht door de Eisma media groep in zowel de Wrap-it als het Schildersblad.

Beiden geven een mooie weerspiegeling van de status en ontwikkelingen van dit moment en we zijn dan ook blij met de behaalde resultaten. Welke te lezen zijn via de link www.coatcontrol.nl/nieuws.

Via deze weg spreken we onze dank uit aan iedereen, die daar een rol in hebben vervuld. Tevens wensen we iedereen fijne feestdagen en een gelukkig en succesvol 2020 toe.

We kijken verder graag uit naar 2020 en in het bijzonder naar alle uitdagingen die we zien. Dat we allen in goede gezondheid zoveel mogelijk uitdagingen mogen verzilveren.

Met vriendelijke groet,

Team Coatcontrol.

Download het artikel uit Het Financieele Dagblad als PDF.
Download het artikel uit EISMA'S Schildersblad als PDF.

Wij zijn een jonge dynamische firma. De ontwikkeling van dit product is begonnen in 2004 vanuit onze schilders en verfachtergrond. Deze 2 familiebedrijven, schildersbedrijf en verfhandel,  gaan terug tot 1888.

Coatcontrol produceert revolutonaire zelfklevende high performance coatings, duurzame zelfklevende verf op rol.

  • Telefoon: 076 2048200
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Postbus 8729
  • 4820 BA Breda

Copyright (c) by coatcontrol.nl - Privacy

Joomla webdesign en Joomla hosting door alseenrodelap.nl