Skip to main content

Nieuwsbrief mei 2020

Kunststof kozijnen zien er nu geschilderd uit, met Coatcontrol ‘Verf op rol’.

“Mijn buren hebben houten kozijnen en die geschilderde uitstraling wil ik ook met onze kunststof kozijnen. Kun je dat realiseren bij onze jaren 50 twee-onder-een-kap woning?”.

Dat was de vraag van de bewoner van deze jaren 50 twee-onder-een-kap, die de mogelijkheden onderzocht om zijn woning verder in oude staat en in harmonie met zijn buren te herstellen. “Kan het dan ook nog in dezelfde keur en glansgraad, want de voordeuren zijn wel van hout?”. Het antwoord ziet u terug in de afbeeldingen. “Mijn vrouw zag er eerst niet het nut van in, maar na de applicatie is het veel authentieker en mooier geworden; zei ze.” Daarnaast hebben de bewoners nu het duurzaamheidsvoordeel van de kunststofkozijnen en de 12 jaar fabrieksgarantie op de Coatcontrol. De applicatie duurde slechts een dag en werd professioneel verzorgd door DRY COATING COMPANY te Dordrecht en alle deuren en ramen konden meteen dicht, want ‘Verf op rol’ hoeft niet te drogen. 

Voor meer info over; duurzaamheid en milieuvriendelijker onderhoud zowel particulier als professioneel en ondergronden zoals houten boeiborden, Trespa-panelen, vlakke deuren etc. etc.  www.coatcontrol.nl www.drycoating.nl  en het YouTube account Coatcontrol voor applicatie video’s.                                                         

Leuke anekdote; Tijdens de applicatie kwam een buurman vragen aan de applicateurs, of ze met de steiger bij hem ook een kozijntje, waar hij niet goed bij kan, konden schilderen. ☺